Условия за връщане

В случай, че желаете да върнете получен продукт, който е закупен от нас, можете го направите в рамките на 14 /четиринадесет/ календарни дни от датата на покупката. Трябва да изберете метод на плащане. Ако поръчката, която искате да върнете, е платена с кредитна или дебитна карта, сумата ще бъде върната по сметката, свързана с вашата карта. Ако сте платили чрез друг метод, може да изберете сумата да бъде върната по банков път в сметка по Ваш избор.

От този линк можете да свалите формуляра, който трябва да попълните и да ни изпратите на имейл адрес office @ vongoldenburg.com.

Рекламация

От този линк можете да свалите формуляра за отказ от договора за покупка

Гаранционни условия

Продавачът предлага всички продукти на интернет платформата с гаранция за съответствие на стоката с договора в съответствие с действащото законодателство. Изключение правят някои  особени категории стоки, които поради естеството си не могат да имат гаранция.

Някои от продуктите са с гаранционни сертификати, издадени от производителя, а други са издадени от доставчика.

Поправката и/или ремонтът на продукти извън гаранционния срок или в рамките на този срок, но при положение, че задължението на продавача да приведе стоката в съответствие с договора за прождаба е отпаднало на каквото и да е основание, подлежи на заплащане от страна на купувача и се извършва в срок, уговорен между страните.

Относно рекламации и оплаквания, свързани с купената стока, купувачите следва да се свържат с нас на посочените данни за контакт в интернет платформата. Всеки купувач може да направи своята рекламация и като попълни стандартния формуляр за улесняване упражняването на правото на отказ съгласно Закона за защита на потребителите и го изпрати по имейл. Формулярът може да бъде свален от този линк.