Кой сме ние

Von Goldenburg Collection Fashion & Collection е онлайн магазин на търговско дружество „ГОЛДШИЛД“ ЕООД„ с ЕИК 203480414, със седалище и адрес на управление град Пловдив 4000, ул. „Д-Р ВЛАДО“ №32, ет.3, ап. 5.“

Von Goldenburg Collection Fashion & Collection е съвършено нов бранд за българския пазар, възприел амбициозната задача да създава дрехи и бижута в областта на ювелирната мода – мода със специално отношение към всеки детайл.

Нашите продукти са създадени в серии с не повече от 10 броя, които в основната си част са ръчна изработка. Това придава допълнителна индивидуалност на произведенията ни – от бижутата до дрехите.

Какво е нашето послание

Von Goldenburg Collection Fashion & Collection е линия с идея за максимален комфорт в динамичното ежедневие и отличителна визия, каквато не може да бъде открита в големи модни марки за кондекция в хиляден тираж. Елегантна, изискана и в същото време много удобна, новата колекция е разработена в серии за всички възрастови групи. Създадена е от двата италиански и двама български дизайнери.

Какво отличава нашите продукти

Моделите се изработват от естествени материали, голяма част от които са внос от Италия. Те са в ограничени количества и се отличават с високо качество на шева. Всеки от продуктите има акцент от благороден метал – ръчно изработен сребърен рицарски шлем, който се монтира пред клиента в момента на покупката.