ДОСТАВКА

Заявената за покупка стока се доставя чрез куриер на посочения от Потребителя адрес за доставка, освен в неделя и официалните празници, когато поръчки не се доставят в срок от 1 до 3 работни дни от потвърждението на поръчката VonGoldenburg.com не носи отговорност за забавена пратка, причинена от куриерската фирма.
При натоварване на куриерската мрежа е възможно забавяне на доставката, за което VonGoldenburg.com ще Ви информира.
Поръчки, направени след 17.00 ч. в работни дни, се обработват на следващия работен ден.  (По време на промоционални кампании е възможно забавяне на доставките поради голям обем поръчки)
Заявки, направени  в събота и неделя се обработват в понеделник.
Продуктите се изпращат и доставят чрез куриерски фирми “ „ЕКОНТ“ или „СПИДИ“.
Изисквания за доставки с фиксиран час се заплащат допълнително съгласно тарифата на куриерската фирма.
Доставки се извършват само на територията на България и само след потвърждение от страна на Потребителя. Представител на електронния магазин Von Goldeburg се свързва по телефона с потребителя за потвърждение на поръчката и уточняване на детайли относно доставката.
При сгрешен продукт грешката се поправя и съответните продукти се изпращат на същия или следващия работен ден, като разходите по доставката са за сметка на VonGoldenburg.com. Клиентът не заплаща нищо допълнително.
При нарушения във външния вид на стоката, възникнали при транспорта, трябва да се обърнете към куриера за протокол за увредена пратка.

ПРЕДАВАНЕ НА СТОКАТА

Стоката се предава на Потребителя или на трето лице, което приема и потвърждава получаването на същата от името на Клиента. При предаване на стоката Потребителят или третото лице подписват придружаващите я документи. В случай, че Потребителят не бъде намерен в срока за доставка на посочения от него адрес, или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, Vongoldenburg.com се освобождава от задължението си да достави заявената за закупуване стока. Клиентът може да потвърди желанието си да получи стоката и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, като поема всички разходи по новата доставка. В този случай започва да тече съответно нов срок за доставка от момента на потвърждението по предходното изречение.
При получаване на доставката, проверете съдържанието на поръчката за съответствия на изпратената стока с подадената заявка. При констатирани нарушения във външния вид на стоката се обърнете към куриера, който е длъжен да състави протокол за увреждане на пратката.

Всичките цени са в български лева, с включен ДДС. Куриерските разходи, които варират спрямо продуктите (тегло, размери, количество) се поемат от купувача.